Професионален електротехник - гаранция за надеждна и безопасна електроинсталация


>> ЗА НАС

Казвам се Борис Димитров - управител на фирма "Boris-Electirc". Завършил съм Техникум по електротехника и автоматика (бивш "С. М. Киров"), специалност "Електрообзавеждане на промишлени предприятия".

Имаме над 20 години професионален опит в сферата на електро-услугите. През годините сме извършили цялостна подмяна на стари и изграждането на нови електро инсталации в част от Софийската опера, Отделение по хирургия към ВМА, клон на банка "Пиреос", множество жилищни и офис сгради, апартаменти, къщи, хотели, ресторанти и др..

Работим с професионални инструменти и машини, което допринася за високото качество на предлаганите от нас услуги. Електро материалите, които използваме са от водещите фирми в елекрто оборудването, като "Shneider Electric", Legrand", "Merlin Gerin", "ABB", "Moeller", "EATON", което гарантира безопасната и дългогодишна работа на изградената електро инсталация.

Винаги поддържамe добре подреден и чист обект и го издавамe в перфектно състояние.

От нас ще получите най-доброто изпълнение на Вашите желания! Гаранитрамe безопасност за клиента! Имамe иновационни решения, които са в крак с най-новите електро материали, излезли на пазара, съчетани с модерното обзавеждане на Вашия дом или офис.